simplyman

H ευκαιρία της ΑΕΚ

Καλή ήταν η χθεσινή μέρα, αφού πέρασαν οι 3 από τις 4 επιλογές μας και πήραμε το αρχικό μας ποντάρισμα στο ματς του Παναθηναϊκού. Πέρασε εύκολα η δυάδα του Scofield. Πάμε να δούμε τι κρατάμε από το σημερινό πρόγραμμα.

ΟΦΗ – ΑΕΚ   2   (1.95)

Η ΑΕΚ δεν ήταν καλή στο ματς με τον Παναθηναϊκό και δεν άξιζε τίποτα παραπάνω από την ισοπαλία. Ανέβασε την απόδοση της όταν έπαιξε με καθαρό φορ τον Ολιβέιρα, ο οποίος λογικά θα ξεκινήσει σήμερα. Μπορεί να βρεθεί στη δεύτερη θέση σήμερα μετά την ισοπαλία του ΠΑΟΚ και η νίκη είναι το μοναδικό ζητούμενο. Με το σχήμα που τελείωσε στο ΟΑΚΑ, η Ένωση μπορεί να περάσει από το άδειο Γεντί Κουλέ. Άλλωστε ο ΟΦΗ δε φημίζεται για τη σταθερότητα του. Το διπλό στο 1.95 θα είναι η επιλογή μου.

 

ΣΑΛΚΕ –ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ 2&OVER 1.5 (1.80)

Η Σάλκε έχει μόλις ένα βαθμό μετά την επανέναρξη και αποτελεί την πιο ντεφορμέ ομάδα της κατηγορίας. Το καλό γι΄αυτήν είναι ότι απομένουν άλλες 3 αγωνιστικές και δεν προλαβαίνει να πέσει. Η Λεβερκούζεν μάχεται για μια θέση στο Τσάμπιονς Λιγκ και δε θέλει να χάσει έδαφος. Είναι σε καλή κατάσταση, έχει υψηλό κίνητρο και λογικά δε θα έχει πρόβλημα σήμερα. Διπλό και over 2.5 στο 1.80.

Διαβάστε περισσότερα προγνωστικά στοιχήματος στο ready4bet

 
Trendy:

retro

simply music

BonViveu21

TEXNOSOS