simplyman

To βλέμμα στην Πριμέρα

Εξαιρετική η χθεσινή μέρα, με το 4 στα 4 να μας ανοίγει ακόμα περισσότερο την όρεξη. Πάμε να δούμε τι κρατάμε από το πρόγραμμα της Πέμπτης.

ΑΛΑΒΕΣ – ΣΟΣΙΕΔΑΔ 2 (2.02)

Η Αλαβές επηρεάστηκε πολύ από την αποβολή του Πατσέκο στο 18’, δεν μπήκε στο πνεύμα του αγώνα και έχασε δίκαια από την Εσπανιόλ. Δεν είναι ακόμα εξασφαλισμένη όσον αφορά την παραμονή της στην κατηγορία, αλλά έχει μια σχετική διαφορά ασφαλείας από τη γραμμή. Η Σοσιεδάδ ήταν κατώτερη του αναμενόμενου και έμεινε στην ισοπαλία με την Οσασούνα. Δυσκολεύτηκε πολύ από το ανελέητο πρέσινγκ της αντιπάλου της και δεν άξιζε κάτι παραπάνω από τον βαθμό. Μονόδρομος η νίκη σήμερα γι΄αυτήν μετά το χθεσινό της διπλό της Ατλέτικο. Λογικά θα είναι πιο έτοιμη στο δεύτερο ματς μετά την επανέναρξη. Διπλό ποιότητας και κινήτρου στο 2.02. Fun bet στο Δανό παιχταρά Όντεγκαρντ για anytime scorer στο 4.25.

 

ΡΕΑΛ – ΒΑΛΕΝΘΙΑ 1 & OVER 2.5 (1.87)

Η Ρεάλ καθάρισε την Είμπαρ από το ημίχρονο και δεύτερο ημίχρονο έκανε αγγαρεία. Θα είναι σχετικά ξεκόυραστη σήμερα, αφού χρειάστηκε να ξοδέψει πολλές δυνάμεις. Η Βαλένθα δεν ήταν καλή στην πρεμιέρα μετά την επανέναρξη και το έργος της μοιάζει ιδιαίτερα δύσκολο σήμερα. Άσος και over 2.5.

 

Διαβάστε περισσότερα προγνωστικά ποδοσφαίρου στο ready4bet.com

 
Trendy:

retro

simply music

BonViveu21

TEXNOSOS