simplyman

99999man167

Η ομάδα μας

Αλέξανδρος Κοντόπουλος   Alexandros Kontopoulos

Γεννήθηκε στην Αθήνα, την οποία υπεραγαπά και πολύ δύσκολα θα αποχωριζόταν. Απεχθάνεται τους παρτάκηδες, τους αχάριστους και αυτούς που παρκάρουν όπου να΄ναι.  Σπούδασε δημοσιογραφία, αλλά το ραδιόφωνο τον είχε κερδίσει πολύ πριν πάρει τον πτυχίο του. Οι νύχτες στο Jeromimo Groovy ήταν η Ιθάκη του. To simplyman αποτελεί ένα μεγάλο στοίχημα γι΄αυτόν. Όπως συνηθίζει να λέει, σε μια εποχή που ο ένας αντιγράφει τον άλλον, πρέπει να υπάρχει κάτι ξεχωριστό για ξεχωριστούς. 

 

Γρηγόρης Τερζάκης  Greg Terzakis

Ο Γρήγορης Τερζάκης από μικρός αγαπούσε τους μοναχικούς ήρωες ….μεγάλωσε με τον Λούκυ Λουκ τον Μacgyver και τον Bond ακούγοντας Elvis, αλλά και Aphrodite's Child, εν συνέχεια αποφάσισε να κάνει σπουδές στην τεχνολογία αλλά και στις τέχνες. Έχει δουλέψει σε innovative εταιρίες , σε ραδιοφωνικούς και τηλεοπτικούς σταθμούς, έχει κάνει κινηματογραφικές ταινίες, έχει επισκεφτεί καμιά 50 χώρες και έχει χαθεί και για λίγο καιρό, αλλά ότι και αν κάνει θα παραμένει πάντα ένα αυθεντικός Simplyman!

 

Αναστασία Ζάγκα    Anastasia Zagas

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αμερική, όπου σπούδασε Γυμναστική Ακαδημία.  Έζησε κάποια χρονια στην Ελλαδα και τωρα είναι ξανά κάτοικος Αμερικής. Της αρέσουν τα ταξίδια, οι καινούργιες εμπειρίες και τα βιβλία. Είναι υπεύθυνη για ό,τι φωτογραφία ανεβαίνει στο fb του site. Η Αναστασία είναι η ψυχή του simplyman. 


Σπύρος Τσιώτσης   Spyrus Tsiotsis
Ο Σπύρος γεννήθηκε στην Αθηνα, αλλά μεγάλωσε στην Κερκυρα και τώρα ζει στην Αθηνα. Σπούδασε οικονομικά και πολιτικές επιστήμες σε ΑΣΟΕΕ και Πανεπιστήμιο Αιγαιου. Του αρέσει να βλέπει ξένες ταινίες και σειρές και ακούει μόνο ξένη μουσική. Είναι από τα πιο γρήγορα πιστόλια που έχουν εμφανιστεί στο simplyman.  Μακάρι να ήταν τόσο γρήγορος και στο μπάσκετ.

 

Μανώλης Διακάκης  Manolis Diakakis

Γεννημένος στην Αθήνα, μεγαλωμένος στον Πειραιά και κάνοντας ενα μικρό ταξίδι στην Αγγλία σπουδάζοντας την τέχνη της εταιρικής κουλτούρας σε μεταπτυχιακό επίπεδο, ήρθε για πρώτη φορά σε επαφή με το ραδιόφωνο τις αρχές δεκαετία 90 στα σοκάκια της Νίκαιας με τον Space FM και στο Αιγάλεω στο Radio Club, παίζοντας μαύρες μουσικές αργά το βράδυ. Στάθηκε τυχερός γιατί είχε δάσκαλο τον Κώστα Γιαννουλοπουλο & τον Κώστα Γεωργίου στον Jazz FM 102.4 & Status FM. Απο το 2000 μέχρι σήμερα τον κέρδισε το διαδίκτυο και το djing σε γνωστά bars της Αθήνας.

 

Δημήτρης Φούρναρης

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Αγαπημένο του μάθημα στο σχολείο ήταν οι κοπάνες. Το ραδιόφωνο αποτέλεσε για πολλά χρόνια την αγάπη του μέχρι να ασχοληθεί με τον μοντελισμό. Ο Μαγκάιβερ τα κάνει όλα και συμφέρει. Είναι ικανός να φέρει εις πέρας όποια αποστολή του ανατεθεί. Ακόμα και όταν δεν ξέρει κάτι, εκείνος θα βρει τρόπο να το μάθει.

 

Λένα Καλλιπολίτη

Η Λένα Καλλιπολίτη γεννήθηκε (δε λέμε πότε) στην Αθήνα όπου ζεί έως και σήμερα. Σπούδασε Νομικά στη Νομική σχολή Αθηνών, όπου ολοκλήρωσε και μεταπτυχιακό κύκλο σπουδών και απο μικρή πήγαινε πιάνο και μπαλέτο!!! Της αρέσει να κοινοποιεί τις σκέψεις της με κάθε πρόσφορο μέσο. Αγαπά το θέατρο που παρακολουθεί ανελλιπώς, τα αστυνομικά μυθιστορήματα που διάβάζει με μανία, την ελληνική έντεχνη μουσική και δεν αφήνει κουτούκι που να μην το επισκεφτεί σαν πελάτης αλλά στο μουσικό σχήμα του οποίου θεωρεί οτι θα πρεπε να συμπεριλαμβάνεται.

 

 Τάσος Δεπέργολας

Ο Τάσος Δεπέργολας γεννήθηκε στην Αθήνα, την οποία όργωσε για τα καλά μέχρι να αρχίσει να δουλεύει 12ωρα. Έχει γνωρίσει πολλούς περίεργους και περίεργες και μας τους παρουσιάζει στο ερωτικό ημερολόγιο. Λατρεύει τα ελληνικά νησία και σε κάποιο από αυτά θα ήθελε να μένει 6 μήνες τον χρόνο.

 

Μαρία Σκαμπαρδώνη 

H Μαρία Σκαμπαρδώνη έχει δημοσιεύσει κείμενά της σε πολλά περιοδικά και blogs (Μονοπάτι για τις πολεμικές τέχνες, Babyads, Antivirus, Λόγιος Ερμής, E Psychology, ο Κλόουν).

Είναι γνώστρια της Αγγλικής και Γαλλικής γλώσσας και κάτοχος πτυχίου στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές. Υπήρξε 11 χρόνια αθλήτρια του Taekwondo, στο οποίο απέκτησε και μαύρη ζώνη.

Είναι λάτρης του διαβάσματος και μελετα Φιλοσοφία και Ψυχολογία από πολύ μικρή ηλικία. Το γράψιμο είναι για αυτήν είναι  η φυγή της, όλη της η ζωή... Όσο ζει, θα γράφει για καθετί που την προβληματίζει και θέλει αυτή την αγάπη της να τη νοιώσουν και άλλοι άνθρωποι.

 

 
Trendy:

retro

simply music

BonViveu21

TEXNOSOS