simplyman

To νέο ανατρεπτικό top 5 των αχώνευτων στο φετινό Survivor

Από τον Αλέξανδρο Κοντόπουλο

 

Το Survivor είναι ένα παιχνίδι ανατροπών και τάσσομαι πλέον ξεκάθαρα στο πλευρό του Αλέξη Παππά και του Κρις Σταμούλη. Δεν είναι ανήθικο να ψάχνεις για φαγητό σε ένα παιχνίδι επιβίωσης. Παράτυπο ναι, ανήθικο όχι. Ανήθικο να φλερτάρεις κατ΄εξακολούθηση και να δηλώνεις ότι έχεις σοβαρή σχέση. Το simplyman έχει έτοιμο το νέο ανατρεπτικό top 5 των αχώνευτων. 

5. ΠΕΡΙΚΛΗΣ ΚΟΝΔΥΛΑΤΟΣ

Αποτέλεσμα εικόνας για κονδυλατος περικλης

Βγάζει το φτυάρι και πετάει λάσπη αδυσώπητα. Δεν έχει σε όλα άδικο, αλλά ο τρόπος που εκφράζει τα παράπονα τον κάνει να χάνει το δίκιο του. Αν και μας κάνει να γελάμε με τις υστερίες του, παίρνει δικαιωματικά μια θέση στο top 5 των αχώνευτων.

 4. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ    

  Αποτέλεσμα εικόνας για ελευθεριου

Έχει πει πολλά που δεν παραδέχεται. Η γράμμη πλεύσης της είναι μια μεγάλη κωλοτούμπα. Είναι καιρός να αποφασίσει με ποιους είναι. Δεν ξέρω βέβαια αν θα έχει τον χρόνο, καθώς  το τέλος της στο παιχνίδι πλησιάζει.

 

4. ΠΑΝΟΣ ΚΑΛΛΙΔΗΣ

Αποτέλεσμα εικόνας για καλλιδης

Νομίζει ότι με τη συμμαχία θα φτάσει μακριά, αλλά κούνια που τον κούναγε.  Χαμπάρι δεν έχει πάρει τι θα γίνει. Αντιπαθητικός από την αρχή μπλεγμένος σε πολλα επεισόδια.  Και μόνο που τάχθηκε με τη μεριά του Τζέιμς, μπαίνει στη λίστα.

 

2. ΝΙΚΟΣ ΜΠΑΡΤΖΗΣ

Νίκος Μπάρτζης | sportime.gr

Είναι ο τύπος που θα σου κορνάρει στο φανάρι αν δεν ξεκινήσεις αμέσως, ο τύπος που θα σε βρίσει αν διαφωνήσετε, ο τύπος που δε θα σε αφήσει ποτέ να ολοκληρώσεις την πρόταση σου. Είναι ο κακός παλιός στο στρατό. Το σίγουρο είναι ότι δε θέλουμε τέτοιους τύπους στην προσωπική μας ζωή.

 

2. ΤΖΕΪΜΣ ΚΑΦΕΤΖΗΣ

James Καφετζής: 5+1 φωτογραφίες από το Instagram του παίκτη του Survivor |  fthis.gr

Ο Καφετζής είναι ο αρχηγός της κλίκας. Είναι αστείο να μιλάνε οι κλικαδόροι για ηθική όταν κάθονται και χάνουν επίτηδες για να βγουν στην πυρά παίχτες από την ομάδα τους. Με μια λέξη απαράδεκτoς.

 

1. ΑΝΝΑ ΜΑΡΙΑ ΒΕΛΛΗ

Survivor spoiler: Τέλος το Survivor για την Άννα Μαρία Βέλλη; - Survivor -  Athens magazine

Μια ακροάτρια μου έγραψε χθες πως η Βέλλη είναι ό,τι χειρότερο έχει δει σε Survivor. Xαίρομαι που δεν την βλέπω μόνο εγώ έτσι και χαίρομαι διπλά που την κατάλαβα από την αρχή. Υποκινήτρια βρωμερών καταστάσεων εκεί μέσα, αλλά μονίμως βγάζει την ουρά της απ' έξω. Καλά της έκανε ο Παππάς  και την ξεμπρόστιασε όταν του έκανε κηρύγματα ηθικής. Ντροπή δεν είναι η αποκάλυψη του ''ανήθικου'', ντροπή είναι το ίδιο το ''ανήθικo''.

 

Για να βρείτε τον Αλέξανδρο Κοντόπουλο, πατήστε εδώ

 

 

 

 

 
Trendy:

retro

simply music

BonViveu21

TEXNOSOS